Mälby Samfällighetsförening

Viägförening med 353 medlemmar i Torshälla, Eskilstuna kommun.

En vädjan från boende på Mälbyvägen efter 30-skyltar

2023-01-12

En vädjan från boende på Mälbyvägen efter 30-skyltar

2023-01-12

Vi har tagit emot en vädjan från boende efter 30-skyltarna på Mälbyvägen. Vi lägger ut detta och hoppas att hastigheterna inom Mälby, respekteras.


"Gällande hastigheten på Mälbyvägen så har det blivit lite bättre, men det är lång väg kvar innan folk förstår att 30 km gäller alla boende i Mälby och Torshälla Huvud, även Ängsholmen verkar ha svårt att förstå vad 30 betyder.

Vi vädjar därför till alla boende i området att respektera hastighetsbegränsningen då det är en hel del barn som går mellan busshållplatsen och området bakom oss på Mälbyvägen och det vore hemskt tråkigt med enolycka med framförallt barn inblandade."


Det här är ju också något ni kan diskutera i Facebook-gruppen "Vi som bor i Mälby Torshälla"

Styrelsen jobbar med att försöka få fart på digitalskylten även under vintern. De solceller som driver den fungerar bara på sommaren. Skylten kan också drivas med batteri (som laddar ur sig fort under vintern) eller en 12 Volts ledning, vilket vore det bästa, men kostnaderna för grävning är väldigt kostsamma.


Ny hemsida för Mälby SFF

2023-01-11

Mälby SFF har fått en ny hemsida. Den gamla var lite specialskriven och när tekniska problem uppstod, blev det för stora kostnader att skriva om allting.

Den nya hemsidan når du genom att helt enkelt skriva maelby.com i din webbläsare. Du kommer då till den nya hemsidan som ligger hos vår registerhållare Matriset. Hemsidan ingår i vårt abonnemang och är därmed kostnadsfri. Vi behöver alltså inget s.k. webb-hotell och sparar därmed några tusen-lappar.

Hemsidan är öppen för alla, utom när man vill läsa eller ladda ner dokument. Då behövs användarnamn och lösen ord. Set nya är att alla medlemmar i Mälby SFF får ett gemensamt användarnamn och ett gemensamt lösenord. Gästboken försvinner, men istället kan du skriva direkt till styrelsen under fliken "Kontakt"

Om det skulle vara problem med inloggning så får du titta lite på inställningarna i din webbläsare. Vi kan tyvärr inte hjälpa dig med detta.
Givetvis kan du också gå in med mobilen, då kan du förstora bilden med fingrarna.

Vi kommer också att byta både användarnamn och lösenord, kanske efter något år. Givetvis får ni då de nya av oss. Hemsidan är inte 100% klar men det viktigaste har vi fått med och vi tar gärna emot förslag om det är något du tycker vi har glömt.

Hemsida under uppbyggnad!

2023-01-08

Denna hemsida är inte färdig ännu. Vi återkommer när allt är klart!

Med vänlig hälsning

Styrelsen
Mälby SFF

 

 

De senaste dokumenten

Endast delägare har tillträde till dokumenten
- - - - -
Kostnadsfördelning för Mälbyvägens asfaltering 2021
- - - - -
Moms på Samfälligheter?
- - - - -
Avtal andelar på Mälbyvägen
- - - - -
Mera dokument

Startsida | Kontakt | Nyheter | Dokument | Blank | Bra att veta | Om oss | Regler | Våra Föreningar | Vår Historia